Machiajul ochilor iarna


Exista un proverb care spune: ” Barbatul are ochi sa vada, femeia are ochi sa fie vazuta” de aceea cine spune ca ochii unei femei sunt cei mai importanti are dreptate.

Ochii nostri trebuie sa fie intotdeauna remarcati. Cum timpul rece ne pune adesea capcane, trebuie sa invatam sa ne descurcam. De aceea am adus cateva idei pentru machiajul ochilor iarna.
Ca sa alegi o nuanta de fard pentru ochii tai, trebuie sa te gandesti la culoarea ochilor. Deoarece sunt culori care iti pot defavoriza ochii si aspectul. Din nuantele favorabile culorii ochilor tai alege una care sa fie in concordanta cu cea a hainelor pe care le porti. Este evident, ca nu trebuie ca nuanta fardului nu trebuie sa fie aceeasi cu cea a ochilor, dar este bine sa nu te indepartezi prea tare. De obicei se asorteaza nuanta cu bluza pe care o porti, dar daca iti este dificil, atunci pune o esarfa la gat cu care sa te poti asorta.
Noi am cautat pentru tine o lista cu nuante de fard la care poti apela si cu care te poti juca pe pleoapele tala iarna aceasta.
Fiind un anotimp rece, culorile reci predomina. Astfel verdele vibrant, albastrul electric, movul dur sunt cele de care ai nevoie. Ele vor da un plus privirii tale. Nunatele pamantii sunt si ele in top. Insa, mare atentie aici: daca ai cearcane atunci cauta ceva mai adecvat. Tonurile pamantii accentueaza cearcanele. Nu uita de argintiu si auriu, ce niciodata nu se vor demoda si, de asemenea, ia in calcul si negru pe care il poti combina cu orice culoare.
Indiferent ce culoare alegi, gandeste-te la tonurile metalizate, ele dau stralucire privirii, ele sunt cele care te vor scoate in evidenta.
Daca, nunantele puternice nu te atrag, atunci nu te sfii si cumpara-ti o pereche de gene false. ochii tai se vor simti apreciati de privirile tuturor.
Nu uita: cand machiajul ochilor este intens, atunci rujul trebuie sa fie intr-o nuanta mai calda
!

Mihaela Raluca Nita

Leave a Reply