5 must have-uri pentru toamnă-iarnă (2010-2011)

E încă august, dar trebuie să anticipăm viitoarele cunmpărături şi să fim la curent cu ce se va purta. Aşa că, dacă îţi lipseşte ceva din lista de mai jos, îţi recomand să îţi faci timp de puţin shopping.

1. Încălţămintea joasă. Un sezon în care nu vei mai purta botine cu toc înalt sau stiletto de 12 cm. Te vei îndrepta către confortabil, către pantofiori şi cizme cu toc mic şi balerini.

2. Pulovere din mohair largi, comode, dar mai ales practice. Designerii au optat pentru haine tricotate, originale. Şi nu uita de şosetele până la genunchi, cele pe care le-ai cumpărat deja sper.

3. Rochii lungi şi uşoare. Din satin sau mătase, în culorile toamnei, rochiile de acest gen se vor potrivi perfect cu o vestuţă îmblănită şi cu nişte cizmuliţe fluffy!

4. Sezonul ăsta se poartă şi blana şi pielea. Într-o zi poţi să fii foarte sexy şi provocatoare într-o rochie strâmtă din piele, iar în alta să porţi o vestă cu blăniţă frumoasă şi comodă peste o bluză oarecare. Se găsesc în nuanţe atât de frumoase încât nu prea ai cum să le rezişti!

5. Ultimul punct de pe listă nu e un obiect vestimentar. E mai degrabă un pont, aşa că fii atentă: pentru toamnă-iarnă 2010-2011 trebuie să porţi puţin auriu. Da, da, auriul este culoarea sezonului! Ai grijă însă cum combini materiale şi culori. Nu vrei să fii un bling-bling.

Ilinca Urmuzache

Leave a Reply